VÅRA TJÄNSTER

Här finner du dom alla inriktningar som vi sysslar med på Plattsättarna i Växjö AB

Vi på Plattsättarna i Växjö AB jobbar kontinuerligt med dom bästa leverantörerna och kan med vår erfarenhet hjälpa dig som kund fram till den bästa lösningen. Vi kan lämna prover så att ni verkligen känner i säkra i er stora renovering.

Vilket kakel ska man välja i kök?

I det moderna köket gör sig stora plattor bra, gärna i olika nyanser av grått. Storformat av marmor finns i flera ljusa och fräscha nyanser med olika mönster och bidrar till en modern och lyxig känsla. Stora plattor över diskbänken ger ett stänkskydd som är enkelt att torka av.

Går du i tankarna om att bygga pool?

Ett skönt dopp i sin egna pool, det kan bli er verklighet med oss på Plattsättarna i Växjö AB. En pool på tomten kan verkligen förhöja livskvalitén och trädgården. Att ta ett dopp i poolen för att starta dagen på bästa sätt, att låta sina barn bada och ha kul med varandra dom där riktigt varma sommardagarna, eller varför inte bjuda hem gäster på ett poolparty. Ja, anledningarna till varför man anlägger pooler är många.

Vi är experter på pool

Att bygga en pool på sin tomt är för många en stor investering. Anlitar man oss så är man i trygga händer av experter. Ta med dig din idé till oss och låt oss skräddarsy ditt poolpaket på det bästa sätt enligt dina önskemål.

Vi jobbar med alla varianter av kakel och klinker för kök, WC, tvättstugor, groventréer och andra utrymmen. Våra våtrumscertifierade kakelsättare förstår vikten av ett professionellt förberedelsearbete, har full behörighet och står till ditt förfogande.

Vad är det för skillnad på kakel och klinker?

En fråga som vi ofta får är vad skillnaden mellan kakel och klinker är. Det korta svaret är att kakel är väggplattor och klinker är golvplattor. Det finns olika typer av keramiska plattor och beroende på hur de tillverkas och vilka beståndsdelar som blandas i får plattorna olika egenskaper.

GOLVENTREPRENAD – GOLVLÄGGNING
Golvet är en grundläggande del av fastigheten som ska klara av mycket – grus från arbetsskor, smutsiga barnfötter, tassar med klor, stänk och tunga föremål. Det är därför extra viktigt att vara noggrann vid val av såväl golvtyp och design som installation och skötsel – för att du ska få ett golv som är snyggt, hållbart och rätt för ändamålet.

VI LÄGGER ALLA TYPER AV GOLV
Kvalitet, kunskap, service och garanti är våra ledord för allt vi gör inom golventreprenad. Rosersbergs Golv hjälper dig med hela projektet – från val av material till installation och underhåll. Oavsett om du väljer ett trägolv, vinylgolv, laminatgolv eller textilmatta har vi kunskapen och erfarenheten som krävs för att nå ett lyckat resultat.

Är det dags för badrumsrenovering eller ska du bygga nytt? Att skapa ett tjusigt, modernt och funktionellt badrum kan med rätta kallas för en hel vetenskap. Vid plattsättning måste hänsyn tas inte bara till material och färgkombinationer utan också till tätskikt, rör, stammar, ventilation och mycket annat. Att anlita en certifierad hantverkare med våtrumscertifikat är ofta guld värt, vi är experter på såväl badrum som andra våtrum och vi kan garantera en professionellt utförd plattsättningsentreprenad.

Flytspackling & golvavjämning

Det spelar ingen roll om du ska lägga nytt golv i ett rum eller hela bostaden, arbetsplatsen eller butiken. Vi ser till att arbetet blir utfört av professionella golvläggare med lång erfarenhet. Kontakta oss så kommer vi ut på en platsbesikning.

Grunden är viktig för ett bra resultat

Flytspackel användes för att få en bra och ny grund för det kommande golvet. Det spelar ingen roll om golvet är tänkt att ligga utomhus, i våtrum eller i övringa delen av fastigheten. Att använda sig av flytspackel är viktigt för att resultatet ska bli så bra som möjligt.

Dags att bygga nytt eller renovera?

Funderar du på att renovera eller bygga nytt badrum, kök eller liknande och behöver en kunnig plattsättare? Vi erbjuder plattsättning för alla typer av arbeten. Det spelar ingen roll om det rör sig om renovering, ombyggnad eller nybyggnation, du kan alltid kontakta oss.

Slipp problem med fuktskador

Om du ska renovera badrum eller annat våtrumsutrymme är det viktigt att du anlitar en plattsättare med behörighet. Jobbet måste utföras enligt konstens alla regler för att du ska slippa hamna i en situation där försäkringen inte täcker eventuella skador.

Vi hjälper dig välja rätt kakel & klinkers

Det finns idag ett stort utud av både kakel och klinker. Vi på Stockholms Golv & Plattsättning AB hjälper er självklart välja rätt. Då det finns en stor variation av mönster, färger och former är det viktigt att tänka på hur resultatet kommer upplevas. Beroende på vilket resultat man önskar kan vi komma med förslag på både kakel och klinker.

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Vi ställer gärna upp med vår erfarenhet och kunskap inom plattsättning.

Tel. 076-307 28 45

Fler av våra tjänster

Vill du läsa mer om vad vi kan hjälpa er med? Du hittar alla information här.

Saknar du något? Tveka inte att kontakta oss!

Plattsättarna i Växjö AB

Sandvägen 9, 352 45 Växjö
E-post.  roland@vaxjoplatt.se

Tel. 076- 30 72 845
Org.nr: 556891-7099