Om Plattsättarna i Växjö AB

Ett plattsättnings företag med mer än 40 års erfarenhet i branschen.

Om företaget

Plattsättarna i Växjö AB är ett plattsättningsföretag i Växjö med över 40  år i branschen. Vi utför allt från Badrumsrenovering, EPS-Cement, Flytspackling, Kökskakel, Pooler, klinker, Kakel, Badrum och Hallgolv.

Dags att bygga nytt eller renovera?

Funderar du på att renovera eller bygga nytt badrum, kök eller liknande och behöver en kunnig plattsättare? Vi erbjuder plattsättning för alla typer av arbeten. Det spelar ingen roll om det rör sig om renovering, ombyggnad eller nybyggnation, du kan alltid kontakta oss.

Slipp problem med fuktskador

Om du ska renovera badrum eller annat våtrumsutrymme är det viktigt att du anlitar en plattsättare med behörighet. Jobbet måste utföras enligt konstens alla regler för att du ska slippa hamna i en situation där försäkringen inte täcker eventuella skador.

Vi hjälper dig välja rätt kakel & klinkers

Det finns idag ett stort utbud av både kakel och klinker. Vi på Plattsättning i Växjö AB hjälper er självklart välja rätt. Då det finns en stor variation av mönster, färger och former är det viktigt att tänka på hur resultatet kommer upplevas. Beroende på vilket resultat man önskar kan vi komma med förslag på både kakel och klinker.

Våra garantier

Våra anställda och underentreprenörer har gedigna kunskaper inom bygg och tillbyggnad, badrumsrenovering och plattsättning, VVS och elarbeten samt golv och golvslipning. Företaget och alla plattsättare är auktoriserade och utbildade i BKR, vi är försäkrade samt behöriga att utföra alla tänkbara arbeten inom VVS och våtrum. Allt för att ge dig som kund största möjliga trygghet när du anlitar oss!

Efter avslutat projekt skickar vi ut våtrumsintyg och egenkontroller till dig som kund. Med omfattande garantier enligt gällande konsumentlagstiftning erbjuder vi alltid säkra tjänster av högsta kvalitet. Målet är att du som beställer av oss ska bli så nöjd som möjligt med vårt arbete.

Tack vare våra goda kundrelationer har vi fortsatt att växa som företag och står idag för ett starkt varumärke inom branschen. Vi utvecklas ständigt för att kunna erbjuda bästa möjliga service till dig.

 

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Vi ställer gärna upp med vår erfarenhet och kunskap inom plattsättning.

Tel. 076-307 28 45

Plattsättarna i Växjö AB

Sandvägen 9, 352 45 Växjö
E-post.  roland@vaxjoplatt.se

Tel. 076- 30 72 845
Org.nr: 556891-7099